Oj vad det kan hända....

... mkt av endast ett telefonsamtal....

Jag har ju bokat in en arbetsintervju på fredag och en på måndag och sen ringer det en och erbjuder mig jobb i ev 10 veckor kan bli mer eller mindre.. Vad säger man till de?
Det är 2 skift med bra lön samt att det var inget tungt jobb så utan det var lite stoppar i bitar och sen plocka ut bitar och köra iväg dem.. De sökte någon med truckkort och det är ju nått jag har så de tyckte jag skulle passa även om de sökte en kille i första hand så trodde de att jag skulle passa så efter lite fundering så sa jag att okej vi åker och tittar på det imån så får vi se vad de säger... Ska visst jobba med en kille som var i min ålder eller under men han skulle väl vara trevlig... =o) Ska jobba först imån på hemmet 7-12 ska bli kul att komma tillbaka lite, var längesen man var där..

Så tänk vad mkt som kan hända med ett telefonsamtal.. Om jag nu blir kvar där i 10 veckor så är det bara en vecka kvar till sommarjobbet börjar som är på 7 ev 8 veckor.. så har man flyt så har man jobb i 18 veckor framöver... =o) Gött Mos det...

Så nu hoppas man att det är ett bra och trivsamt jobb med härliga arbetskamrater.. Intervjun på måndag kommer jag ställa in men den på fredag ska jag gå på.. Eller jag får se ang måndagen för om jag fattade rätt så börjar jag tidigt och då slutar jag nog vid 14 så då kanske jag kan skjuta på mötet 30 min så jag kan gå på det med... Man vill ju inte stänga några dörrar nu..

Snart nalkas det lite fika med goa vänner innan det är dax för lite dansträning... Usch det kommer bli lidande då jag kommer jobba skift så varannan gång kan man gå.. får verkligen försöka komma igång med träningen nu.. Det räcker ju inte att röra på sig en gång i veckan ju...

Ha en underbar dag!!

Nu ska jag göra mig klar...

Kramis

Kommentarer
Postat av: Sophie

Grattis till jobbet :)



Skönt att komma igång med träningen, ska också försöka med det har jag bestämt :)



Hälsningar Sophie

2011-04-07 @ 17:48:58
URL: http://zebster.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0