Oj vad tiden trillar iväg..

Kändes som det var igår jag skrev i bloggen men så var det ju inte.. Sen jag skrev sist har det inte hänt jätte mkt men kan berätta att min underbara vän Eva har fått flytta till Eksjö och kommer få sin mobil i helgen så då ska jag ringa och prata lite med henne och se om hon orkar med en träff..=) Verkar som det inte blivit några men sen operationen så det verkar ju lovande allt.. Håller tummarna för de..

Jobbet har gått fint.. trivs med jobbet sen arbetskamraterna kan man ju diskutera.. vi har tre tjejer och två killar och killarna är goa grabbar.. De har frågat lite om vem man är och så men brudarna de håller ihop i vått och torrt och har svårt att släppa in någon innanför gränsen har jag märkt och fått höra.. men jag håller mig till killarna ändå för de är mkt trevligare och det blir inte detta skitsnack som blir mellan tjejer för tyvärr så är det nått som är typiskt tjejer för de kan inte vara ärliga... Jaja jag trivs i alla fall får väl se om de släpper till när man kommit in mer i jobbet annars är det ingen förlust för min del =) mer för deras del..

I torsdags var man i Tranås och på Parkhallen med Jenny, Linda och Kim och det var så jäklans lyckad kväll måste jag säga.. Längesen man dansade om man ens gjort det.. Det var så kul för man träffade 2 grabbar från singelfesten åxå så det var en mkt mkt lyckad kväll.. Kim som var enda kille som följde med han är en utstanding dansare man har så kul att dansa med han och den foxen är ju så man smälter.. Linda säger att vi är som vax när vi foxar..
Jag hoppas att alla hade en lyckad och trevlig kväll som en annan!!

Under fredagen så var det dax för travtävling igen det var G.K. Emblem som skulle starta och fick med sig en 6:e plats och 2000 kr i prispengar vi var nöjda med prestationen då hon var jättebrunstig så hon är inte trevlig att hantera då..

Idag blir det en lugn dag med tvätt på listan och laga matlådor..=) sen ska jag väl umgås lite med familjen...

Imån taggas det återigen dans fast i Södra Vi och på Nöjespumpen utanför Vimmerby är sjukt taggad ska bli kul hoppas ju att många vill följa med just nu är vi 6 st och jag hoppas att Kim är lite sugen och hakar på för då blir det 3 killar som hakar på oss tjejer.. =o)

Nä nu måste jag ner till tvätten...

Ha en underbar Påsk Helg!

Kramar M

Sorgebesked och Glädjebesked

Jag kan fortfarande inte fatta det...

Men vi börjar väl med måndagens syssla det var ju första dagen på Sapa Komponenter gick över förväntan bra.. Väldigt simpelt arbete men tungt vilket passar mig då jag ser det som ett träningspass =o)  Sen är det väl sisådär med arbetskamraterna de bara spelar kort hela tiden i sin lilla ring... men men jag härdar ut.. bra betalt tänker jag...
På em så var det körning av unghästarna båda gick fint fint men Banzai har verkligen kommit igång bra han är så himla trevlig att köra för att vara körd så lite som han är.. Efter det var avklarat så drog Linda med mig på en promenix och attans vad hon drog i väg men jag hakade på så gott det gick.. Det kändes gött i kroppen efter först lite styrketräning på jobbet och promenix på kvällen..

Tisdagen alltså gårdagen var en turbulent dag med många nyheter... Först fick man erbjudande om en ständig em tjänst med jobb varannan fredag till 20.. Först var ja intresserad och skulle åka ut och titta på det men efter mkt tankar fram och tillbaka och rådgivning med far min så blev det ett nej var inte ens ute och tittade på det.. jag skulle inte klara av det då jag är en social person som verkligen ÄLSKAR att dansa och sen börjar ju speedwayen så det hade man ju fått ge upp.. Och det ville jag ju inte, tänk att inte få dansa, gå på speedway eller kanske mysa med någon trevlig pöjk i soffan.. nä nä nä det går ju inte.. =0)
Men då sa Peter att det fanns en tjänst på dagtid och ev natt längre fram det kunde de inte svara på när men det är ju lite skillnad då hinner man ju med vänner och nära och kära.. och framförallt DANSEN... Så jag var inbokad på en träff efter jobbet idag för att se vad det var för jobb..
Em var lugn satt hemma i soffan när jag fick ett sms har du hört vad som hänt Eva? Nä det hade jag ju inte då jag inte jobbar på MP längre och inte hunnit hälsa på eller prata med Eva (Eva och jag brukar åka ut och dansa tillsammans med hennes man).. Den första tanken var vad har hon klämt för finger eller nått sånt då de har berättat historier om henne och hon själv har åxå berättat.. så jag skickade tillbaka lite skämtsamt vad har hon nu hittat på lilla Eva och tillbaka får man:
Hon ligger i Linköping, bråck på aortan i hjärnan, operationen lyckad men nu väntas 2 kritiska veckor.... Håller tummar och tår att hon klarar detta...
Jag bara satt i soffan och försökte ta in allt när tårarna började falla Underbara och Fantastiska Eva ska inte råka ut för nått sånt här.. Hon ska ju åka på semester med hela familjen som inte har hänt på evigheter hela familjen på solsemester och nu ligger hon på sjukhus och kämpar... Fan vad fort det kan hända! Jag som skulle hälsa på där när jag skulle ut idag och då framför allt Eva och prata om vi ska ut och dansa nått... Men så blev det ju inte...
Usch usch usch... jag kan inte fatta det riktigt..

Men vill inte avsluta med det dåliga så jag vänder på det igen och kommer med glada nyheter..
Som sagt jag skulle ju ut och titta på jobberbjudandet och sagt och gjort det var mkt truckkörning och sen montering som var lite stressande men man växlade så man jobbade en timme där och en timme där och så rullade det runt... Efter lite mer snack med dem som visade efteråt så tackade jag JA till den tjänsten... Och åkte direkt ner till EP-AB och skulle kolla av läget hur snabbt de kunde hitta en ersättare till mig där jag är nu.. men det behövdes inte för jag hade bara veckan ut för det hade ändrats sen jag fick beskedet om att jag kunde få 10 veckor ev. och nu är det bara en vecka men en vecka är bättre än inget då jag ändå inte haft jobb denna vecka.. Så snacka om att man börjat få flyt i livet bara kärleken som fattas..haha.. Nä men känns gött nu att det är min tur och få lite lycka i livet =o) Har även varit duktig och ringt och sagt till på hemmet att man inte kan jobba där i sommar för jag kommer vilja ha semester då.. första semestern på länge men sa att de kunde ju ringa om de vill för jag kanske kunde ta någon dag iallafall.. Jag vill gärna vara glad men sen går tankarna till Eva...

Ikväll ska det dansas och det gör jag för jag verkligen är sugen och sen vet jag att Eva skulle aldrig tacka nej till lite dans....

Ha det nu gott läsare och kom ihåg imorgon kan det vara försent så ta vara på tiden..

Chockad...

Tanken var att jag skulle bloggat en gång till igår om veckan som börjat men får se om jag kommer hinna det ikväll istället men igår hände det något som jag fortfarande inte har kunnat ta in men jag kommer blogga om det när tiden finnes...

Lev livet lite extra idag för man vet aldrig vad som händer!!

Ge en extra kram till någon!

KRAM på er alla läsare.

Gott och Blandat

Är en bra rubrik tycker jag för nu ska jag försöka sammanfatta helgen till att börja med..

Vi börjar med...

Fredag:
Då var det ju dax för intervju.. Jag hade verkligen taggat upp och var laddad.. Jag kom dit 20 min innan så jag tänkte jag sätter mig i soffan en stund innan och då kommer Peter T som bor lite längre ner på gatan hos mor och far, han frågade om jag sökte jobb och det gjorde jag ju och jag fick följa med in på hans kontor och bli intervjuad.. Jag var riktigt nöjd när jag gick därifrån och sen tittade jag i kalendern det var ju inte Peter T som jag skulle träffa för intervju utan Peter H så det var bara att traska in igen och göra en intervju till men det gjorde mig inget för jag var ju taggad till tusen så jag gjorde två kalas intervjuer enligt mig själv och fick mkt beröm.. Så jag gick därifrån med ett leende på läpparna för det var ju lite komiskt det hela...
På kvällen sen lekte jag med Linda och vi bara tjötade massa skit nä men alltid skönt att ventilera alla tankar.. Och det var Linda som undrade om vi skulle leka inte jag..haha... Hon gick här ifrån vid efter 01 tiden så då var det bara att slänga sig i sängen för jag skull ju upp tidigt på lördagen..

Lördag:
Då gick man upp och åkte till stallet och körde unghästarna för ajg var tvungen att åka hem och fixa efterrätten till kvällen besök iform av Tessan och Jenny, de skulle komma över och leka lite.. Vi spelade lite Wii och tjötade massa tills jag fick inbjudan av en fest... hihi.. Det hela började med att jag har varit grymt danssugen och då finns det en kille från dansen som är lite av ögongodis han började skriva om att åka och dansa nästa helg eller det blir ju nu till helgen han är grym på att dansa det är en härlig känsla att dansa med han speciellt foxtroten Linda som åxå går på dansen hon sa att vi blev som vax tillsammans... så hon brukar säga det har du pratat nått med vaxet.... haha.. Nä men han är trevlig och ser bra ut.. men han är ju 6 år yngre fast ingen tror ju att man är 28 och åldern spelar väl ingen roll bara till att tuta och köra det är vad jag får höra men har även fått höra att man är för gammal...=o) Så mina läsare vad tycker ni är ok för åldersskillnad? spelar det någon roll? Vi diskuterade det att om det hade varit tvärtom att han varit 6 år äldre så hade det inte var samma reaktion... Varför är det så? att det är ok att det skiljer mellan tjejen och killen om killen är äldre så är det ok men så fort tjejen är äldre så tisslas det och tasslas det..
Nu är jag ju nöjd med att ha han som vän och vill det bli mer från bådas håll blir det väl det men jag är som sagt glad att han bjöd mig och mina vänner till hans lilla hemma fest... Jag känner ju han knappt vi har inte pratat så mkt på dansen heller så det vart lite chockat att han bjöd mig.. =o) Men härligt att träffa lite nya människor! Och kvällen vart lyckad jag hade grymt kul det var bara synd att man inte dansade mer med han som höll i festen men men man kan inte få allt... =o) Sen när vi cyklade hem till mig för att äta efterrätten.. som var mega god och mättande.. Fick beröm av tjejerna med... Messade lite killen på natten och vi bestämde oss för...

Söndag:
.. att samåka ner till speedwaybanan och träningen så kl 10 fick man ett mess om man skulle med och det tackade man väl inte nej till :p Så vi tillbringade några timmar på speedwaybanan och vi båda var trötta och slöa så jättemkt snack blev det ju inte och sen när vi skulle säga hej då så vart det lite stelt men vad fasen jag känner ju han inte men det blir det nog ändring på... =o) Vi har ju lite gemensamma kompisar... Efter det så var det mest slapp och på kvällen när man lagt sig riktigt gött i soffan så ringer det och så var det bara till att slänga sig i bilen då en av unghästarna var dåliga så gick den uppladdningen inför nya jobbet som började i måndags.. Nu gick det bra med hästen men jag var trött när klockan ringde 04.15 på måndags morgon..

Det var ju sammanfattning av helgen i stora drag... kunde berätta så mkt mer men tror det skulle bli ännu mer tråkigt då... =o)

Mega Kram till er mina läsare...

Mkt som händer....

.. det är precis vad det är...

Skulle jobbat på hemmet idag men vaknade i natt och trodde jag åkte på magsjukan mådde så illa men jag kräktes inte men vågade ju inte åka till de gamla efter lite mer sömn så var man som vanligt igen..

Idag har man softat lite på fm och laddat upp för det var ju dax att åka och titta på jobbet som jag ska börja på på måndag.. 06.00-14.36 och ja det är 2 skift men jag börjar med fm skift och sen blir det 14.36-23.00 när man gå andra skiftet.. Jag såg bara en tjej på hela bygget och hon gick hem när vi kom så hon går nog inte på mitt skift så det verkar som det blir jag och grabbarna.. och turen man har åxå är ju att de flesta har t-shirts med namn på så jag kommer nog lära mig namnen snabbt.. =o) Det verkade vara ett trevlig gäng så jag hoppas man kommer in i gänget... Har jag tur så kunde det bli upp till 10 veckor lagom att man får ledigt en vecka då innan man ska börja jobba på hemmet i 7 eller 8 veckor..

Imån ska man på en arbetsintervju på Beslag och Metall här i trakten, ska bli kul och se vad de har att erbjuda... Jo jag vet att jag har jobb nu men varför ska man stänga till dörrarna för det inget här i livet varar ju för evigt... De intervjuade folk där för jobb nu och för framtida syfte och vad jag har hört så ska det finnas jobb på ständig natt men sen är det uselt betalt... men det är bara vad jag hört och de bemanningsföretaget jag är hos de sa att de jag tjänar på beslag och metall i månaden tjänar jag in på 2 veckor hos de jag ska vara nu.. så det spelar ju in lite med för nu kommer jag bli höginkomsttagare... och det är ju inte fyskam det..

På måndag ska man till Montico efter jobbet på arbetsintervju skulle varit där vid 14 men ringde och flyttade fram det en timme så man hinner med det mötet med...

Många tänker nog nu att räcker det inte med ett jobb? jo det är klart det gör det men helst vill man väl ha ett fast jobb och arbetskamrater man trivs med.. sen är det väl ett plus om man har bra betalt.. och vem säger att jag kommer få nått av jobben? Men det är väl klart man ska ut och "sälja" sig själv eller göra reklam för en själv och visa att hej här har ni mig en toppen tjej som jobbar så mkt hon får, kan och orkar... Jag menar vem vet jag kanske bara blir kvar i 2 veckor på SAPA det är ju ingen som vet det hänger ju lite på robotarna som ska komma och om Magnus som jag ska jobba med är nöjd med mitt arbete.. 

Jag är grymt taggad för morgondagen att sälja mig själv.. ska bli kul och se vad de har att erbjuda om de ens har något... Jag är sällan nervös inför intervjuer så jag är mest taggad.. Däremot första jobbdagen brukar vara nervöst innan man vet riktigt hur man ska göra och vad man ska göra... Men tror det kommer gå fint fint.. Nä jag tror inte ja vet att det kommer gå fint fint...

Upptäckte även idag att om jag jobbar kvar med 2 skift kommer det krocka med speedwayen vilket är mindre trevligt... Jag som ska hjälpa till i år ju... Morr.. men men sånt är livet ibland jobb går först jag måste ha det till min framtidsplan som jag vet många är nyfikna på men jag tänker inte avslöja än... Ni kan ju försöka gissa men tveksam till att ni listar ut det...haha.. men jag lovar att säga till när någon gissar rätt... =o)

Hmm nä det får räcka för idag men jag återkommer med rapport om hur det gick på intervjun bland annat..

Ha det nu gotti gotti tills dess

Kramis

Oj vad det kan hända....

... mkt av endast ett telefonsamtal....

Jag har ju bokat in en arbetsintervju på fredag och en på måndag och sen ringer det en och erbjuder mig jobb i ev 10 veckor kan bli mer eller mindre.. Vad säger man till de?
Det är 2 skift med bra lön samt att det var inget tungt jobb så utan det var lite stoppar i bitar och sen plocka ut bitar och köra iväg dem.. De sökte någon med truckkort och det är ju nått jag har så de tyckte jag skulle passa även om de sökte en kille i första hand så trodde de att jag skulle passa så efter lite fundering så sa jag att okej vi åker och tittar på det imån så får vi se vad de säger... Ska visst jobba med en kille som var i min ålder eller under men han skulle väl vara trevlig... =o) Ska jobba först imån på hemmet 7-12 ska bli kul att komma tillbaka lite, var längesen man var där..

Så tänk vad mkt som kan hända med ett telefonsamtal.. Om jag nu blir kvar där i 10 veckor så är det bara en vecka kvar till sommarjobbet börjar som är på 7 ev 8 veckor.. så har man flyt så har man jobb i 18 veckor framöver... =o) Gött Mos det...

Så nu hoppas man att det är ett bra och trivsamt jobb med härliga arbetskamrater.. Intervjun på måndag kommer jag ställa in men den på fredag ska jag gå på.. Eller jag får se ang måndagen för om jag fattade rätt så börjar jag tidigt och då slutar jag nog vid 14 så då kanske jag kan skjuta på mötet 30 min så jag kan gå på det med... Man vill ju inte stänga några dörrar nu..

Snart nalkas det lite fika med goa vänner innan det är dax för lite dansträning... Usch det kommer bli lidande då jag kommer jobba skift så varannan gång kan man gå.. får verkligen försöka komma igång med träningen nu.. Det räcker ju inte att röra på sig en gång i veckan ju...

Ha en underbar dag!!

Nu ska jag göra mig klar...

Kramis

Självklart....

.. Läser man min blogg på egen fri vilja!!! Det är mina tankar och funderingar... Och alla kommentarer kommer besvaras på nått sätt och jag tvingar er inte att skriva namn ni får vara hetl anonyma....

Bloglovin

Japps nu finns jag återigen med på Bloglovin

Klicka på ikonen så kommer du dit

bloglovin

En uppdatering... *blir nog långt*

... eller sammanfattning det är väl valfritt vad man vill kalla det..

Så vad har hänt sen sist... Jag har väl garanterat jobbat lite på MP Bolagen eller 2 veckor i alla fal sen har det faktiskt varit lite dött vad det gäller jobb biten men jag har hunnit med att ta truckkort A och B så jag hoppas det ger mig lite mer möjligheter till jobb.. Har ju planer fram över som jag vill kunna genomföra så ett fast jobb eller stadig inkomst är ett måste för att det ska gå... Vad det är tänker jag inte avslöja nu utan det får bli lite längre fram skulle jag tro..

Jag har hunnit med en danslördag i Tranås och Parkhallen till Dansbandskalaset med Elisas och Willez.. Var väl sisådär om jag minns rätt men lite dansande fick jag allt och det fanns ju en och annan som var ögongodis för det är det jag nöjer mig med att bara titta och dansa lite tätt ibland... =o) Och när vi ändå pratar lite dans så har jag hunnit med att avsluta tisdagar och söndagars danskurser vilket är tråkigt då det är så jäkla skoj att dansa och vilka roliga människor man träffat får hoppas till hösten att man kommer ihop lite mer och kan åka iväg och dansa tillsammans... Men jag har ju inte slutat dansa utan Camilla har ju startat upp en ny danskurs fast på onsdagar så då är det Steg 1 i Bugg där dansar jag kille för ajg ville lära mig deras steg åxå sen efter det är det lite Vals.. Japps ni läste rätt jag ska lära mig vals.. Det var lite svårt innan man kom in i det då man är så van vid 4 takter och nu är det bara 3 takt och sen avslutas onsdagens dans med fridans alltså bugg och foxtrot, dock är inte ögongodisarna från söndagens danskurser där men vad gör det det är roligt att röra på sig ändå...
Till hösten ska ev. Camilla börjar med Mi Fiesta som är som Zumba fast med mjukare rörelse och inte så "hoppig" så jag hoppas verkligen hon kommer igång med det för det skulle jag tycka var grymt kul.. Är ju roligt att träna med musik och dans och alla är glada..
Hmm det var nog allt på dansfronten... så vi går väl vidare...

Jag har även varit på Singelfest i Ydre Det var det roligaste jag varit på på länge måste jag säga.. Så jäkla kul var det att testa på speeddejting även om alla man speedejtade var över min ålder lite mer i min pappas ålder man man han bara speeddejta 10 st av ca 70 killar men vi hade sånt flyt så vi tjejer (jag lurade med mig 4 st tjejer till) hamnade mitt emot 5 grabbar från just Ydre.. Så jäklans trevliga var de så nu har man de som vänner på facebook så vi får väl se om vi ses i framtiden kanske i Parkhallen i Tranås för dit åkte de visst ibland annars var det en som skulle jobba lite i Vetlanda i somamr så han kanske man kan träffa nått.. Trevkliga var det och jag tror att jag talar för alla tjejer jag lurade med att det var roligaste som hänt på länge.. =o)

Sen har jag ju kommit i ordning i lägenheten så jag har haft Jenny, Tessan och Linda på besök även min familj i form av mina systrar och mor och far var och fikade i helgen.. Har lite tavlor som ska komma upp men har inte några krokar som passar så det måste jag skaffa.. men annars så.. eller jag har ju ett antal kartonger kvar hos mor och far som ska ner i källaren så jag försöker ta med mig något när jag åker där ifrån ska väl försöka ta allt till helgen så det är helt klart..

hmm vad har mer hänt... Jo jag har varit på upptaktsmöten inom VIP klubben på Speedwayen ska ju hjälpa till lite mer permanent nu med att servera, vilket ska bli skoj längtar efter att säsongen ska starta...

Hästarna är som vanligt de två som starta har varit hos veterinären och blivit behandlade inget allvarlig utan mer en fin justering och de två små eller små 2 åringarna har vi på börjat inkörning ordentligt nu så de körs alla dar utom onsdagar då jag har dans och sen om vädret eller annats om nedtagning av skog stör som idag.. Så de har vila i 2 dar nu....

Vad händer framöver då... Jo jag var på ragga runda på stan om jobb i måndags var på på 2 ställen ett ska jag tillbaka till på måndag för intervju sen ringde jag till ett annat efter att min kusin tipsade mig så dit ska jag på fredag på intervju... Hoppas hoppas det leder till nått så jag kan sätta min plan i rullning... Har ju jobb 7 veckor i sommar ev 8 på hemmet som jag brukar vara på men helst tar jag ju ett fast jobb så jag söker och söker.. Jag gillar att åka runt och sälja mig själv (vad fel det låter när man skriver eller säger så att sälja sig själv) Intervjuer är jag väldigt sällan nervös inför jag är jag helt enkelt och bara till att vara sig själv och ta fram sin positiva och glada sida...

Då avslutar vi inlägget med att prata träning tänkte jag.. För det har inte blivit mer träning en dansen 2 gånger i veckan jag har inte känt mig hundra frisk utan ständigt trött och hörselgångsinflammation kommer och går så jag har inte velat vattengympa och har inte haft tid eller råd för gymintroduktion heller men jag har lovat att jag ska ta tag i det.. Har plockat med mig från mamma och pappa alla mina träningsvideor och träningsredskap så jag ska försöka börja lite med det sen släpade jag upp ur bilen igår mina inlines så nu väntar jag på att de ska sopa gatorna.. De har ju sopat området där jag bor så jag får väl åka runt lite här uppe så länge men får vänta tills det är torrt på marken så jag inte förstör dem...
Har skickat efter hörlurar till min Ipod så jag kan ha den med mig när jag ska träna utan att de trillar ut eller att jag behöver mina stora dunka dunka lurar detta var några med sportanpassade så jag hoppas de är bra för de kostade lite mer än jag tänkt men vad fasen jag måste komma igång med träningen för att min planering framöver ska kunna genomföras..

Så där det var väl lite uppdatering om vad som hänt i stora drag.. ska försöka vara flitigare med att uppdatera känner va lite bloggsug nu och har ju gjort en till blogg för att ha den lite mer som träningsdagbok så jag kommer länka till den när jag uppdaterat där...

Men nu får det räcka.. för nu ska jag försöka hinna med att plugga lite inför BE uppskrivningen...

Ha det gott alla mina läsare!!

Kram på er.....

YouTube blogg idag.....

Idag blir det bara massa länkar till YouTube har lyssnat mkt på det idag så det får bli ett sånt inlägg tills jag kommit på en bra sammanfattning till bloggen...

Vi börjar med 2 från Grey's Anatomy (Obs! titta inte om ni inte vill ha spoilers, lägger till två till under utan själva avsnittet utan bara musiken)



Chasing Cars med Callie, Owen, Bailey från Grey's Anatomy




The Story med Callie från Grey's Anatomy

Så kommer samma låtar igen med samma artister dock inte med spoilers




Chasing Cars



The Story

Nu kommer det annat som man lyssnat på.. Älskar att leta reda på härliga röster och texter....



"Pretty Eyes" Alex Goot



"Just A Dream" Christina Grimmie and Sam Tsui

Båda två är jätte duktiga men Sam har jag lyssnat mkt på då jag följt alla hans videoklipp och covers

Så kommer det 2 klipp från svenska Ulrik Munther


"Born this way"



"Boys Don't Cry
"

Jag tror det får räcka med YouTube låtar idag.. har massa massa på lager och kommer lägga ut titt som tätt... Nu ska jag försöka ge mig på en sammanfattningen av sista tiden.. återkommer när den är klar...

Kramis på er alla läsare!!

RSS 2.0