Gott och Blandat

Är en bra rubrik tycker jag för nu ska jag försöka sammanfatta helgen till att börja med..

Vi börjar med...

Fredag:
Då var det ju dax för intervju.. Jag hade verkligen taggat upp och var laddad.. Jag kom dit 20 min innan så jag tänkte jag sätter mig i soffan en stund innan och då kommer Peter T som bor lite längre ner på gatan hos mor och far, han frågade om jag sökte jobb och det gjorde jag ju och jag fick följa med in på hans kontor och bli intervjuad.. Jag var riktigt nöjd när jag gick därifrån och sen tittade jag i kalendern det var ju inte Peter T som jag skulle träffa för intervju utan Peter H så det var bara att traska in igen och göra en intervju till men det gjorde mig inget för jag var ju taggad till tusen så jag gjorde två kalas intervjuer enligt mig själv och fick mkt beröm.. Så jag gick därifrån med ett leende på läpparna för det var ju lite komiskt det hela...
På kvällen sen lekte jag med Linda och vi bara tjötade massa skit nä men alltid skönt att ventilera alla tankar.. Och det var Linda som undrade om vi skulle leka inte jag..haha... Hon gick här ifrån vid efter 01 tiden så då var det bara att slänga sig i sängen för jag skull ju upp tidigt på lördagen..

Lördag:
Då gick man upp och åkte till stallet och körde unghästarna för ajg var tvungen att åka hem och fixa efterrätten till kvällen besök iform av Tessan och Jenny, de skulle komma över och leka lite.. Vi spelade lite Wii och tjötade massa tills jag fick inbjudan av en fest... hihi.. Det hela började med att jag har varit grymt danssugen och då finns det en kille från dansen som är lite av ögongodis han började skriva om att åka och dansa nästa helg eller det blir ju nu till helgen han är grym på att dansa det är en härlig känsla att dansa med han speciellt foxtroten Linda som åxå går på dansen hon sa att vi blev som vax tillsammans... så hon brukar säga det har du pratat nått med vaxet.... haha.. Nä men han är trevlig och ser bra ut.. men han är ju 6 år yngre fast ingen tror ju att man är 28 och åldern spelar väl ingen roll bara till att tuta och köra det är vad jag får höra men har även fått höra att man är för gammal...=o) Så mina läsare vad tycker ni är ok för åldersskillnad? spelar det någon roll? Vi diskuterade det att om det hade varit tvärtom att han varit 6 år äldre så hade det inte var samma reaktion... Varför är det så? att det är ok att det skiljer mellan tjejen och killen om killen är äldre så är det ok men så fort tjejen är äldre så tisslas det och tasslas det..
Nu är jag ju nöjd med att ha han som vän och vill det bli mer från bådas håll blir det väl det men jag är som sagt glad att han bjöd mig och mina vänner till hans lilla hemma fest... Jag känner ju han knappt vi har inte pratat så mkt på dansen heller så det vart lite chockat att han bjöd mig.. =o) Men härligt att träffa lite nya människor! Och kvällen vart lyckad jag hade grymt kul det var bara synd att man inte dansade mer med han som höll i festen men men man kan inte få allt... =o) Sen när vi cyklade hem till mig för att äta efterrätten.. som var mega god och mättande.. Fick beröm av tjejerna med... Messade lite killen på natten och vi bestämde oss för...

Söndag:
.. att samåka ner till speedwaybanan och träningen så kl 10 fick man ett mess om man skulle med och det tackade man väl inte nej till :p Så vi tillbringade några timmar på speedwaybanan och vi båda var trötta och slöa så jättemkt snack blev det ju inte och sen när vi skulle säga hej då så vart det lite stelt men vad fasen jag känner ju han inte men det blir det nog ändring på... =o) Vi har ju lite gemensamma kompisar... Efter det så var det mest slapp och på kvällen när man lagt sig riktigt gött i soffan så ringer det och så var det bara till att slänga sig i bilen då en av unghästarna var dåliga så gick den uppladdningen inför nya jobbet som började i måndags.. Nu gick det bra med hästen men jag var trött när klockan ringde 04.15 på måndags morgon..

Det var ju sammanfattning av helgen i stora drag... kunde berätta så mkt mer men tror det skulle bli ännu mer tråkigt då... =o)

Mega Kram till er mina läsare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0