Uppdatering!!

Vart ska jag börja med.. Hmm....

Jobb/Ekonomi
jag jobbar, jobbar, jobbar.. Har jobbat klart på posten nu fick inte förlängt tyvärr men i kunde bli aktuellt längre fram när de är klara med omstruktueringen... Hoppas på det.. De anställde 10 st av de 160 julvikarier så chansen var ju inte så stor att man skulle få förlängt... Under tiden som jag jobbat natt på posten så han man även hoppat in extra på hemmet och jobbat så idag är första dagen på länge som jag kunnat sova ut.. Men mkt pengar får man och då är jag nöjd men skulle bli mkt nöjdare om man fick lite för att man ställde upp och jobbade med lite mer "fast" anställning så man kan flytta.. Jag jobbade julafton på dagen och sen natten sen ska man jobba torsdag-lördag på hemmet och det är stor helg så jag komemr få massa extra vilket jag gillar... Hoppas bara man får lite mer jobb efter hand för jag behöver jobba 2 månader till för att få a-kassa.. Jag har inte handlat upp pengarna för denna månad på julklappar utan jag har till och med satt undan för att spara.. =o)

Jul och Nyårsfirande
Jul då jobbade man så man firade jul juldagen med hela familjen jag fick det jag önskade mig (nästan) Jag fick presentkort på IKEA och det önskade jag mig så 700 kr där =o), skraplotter med en vinst på 25 kr och det är alltid nått ;o).. Sen fick jag ett Wii spel band hero med gitarr och trummor samt en mikrofon... Så jag var självklart nöjd men hade önskat lite andra spel i första hand men de hade inte hittat nått.. men jag åkte direkt och shoppade lite spel..hihhi.. Så nu har man typ singstar, wii party med... Så nu ska man försöka möblera om på rummet så man får plats med allt vilket inte kommer bli lätt...:o)
Nyår var tänkt att firas i Värnamo hos en underbar vän men som vanligt så ska man jobba jag gör inget annat känns det som men vad gör man inte för pengar så man kan unna sig lite eller leva på nått när man inte har jobb...

Kärlek
Ja vad ska man säga där... Ha underbara vänner som verkligen får mig att må bra och ställer upp.. Sen finns det ju den som fångat mitt hjärta lite extra.. Han får mig att må extra bra vi pratar dagligen och saknaden och längtan växer mer och mer för var dag som går men nu dröjer det väl inte allt för länge innan vi kan ses igen hänger lite på hur jag kommer ha det med jobb framöver och hur han har med sitt jobb och med barnen.. Men jag hoppas det går att lösa så man kan stanna lite längre typ en vecka eller så men det återstår och se.... Jag nöjer mig med att bara ses i 10 minuter om det skulle vara så... Ska bli skönt att komma iväg lite igen och njuta av att inte har föräldrarna frågandes eller lägga sig i hela tiden.. Ska bli kul när han kommer hem till mig med och så kanske mammasen och pappsen lugnar ner sig lite och ger mig andrum :oP

Jaha nu så har man uppdaterat lite tiden bara rusar iväg så jag hinner tyvärr inte med mer..

Men ha en underbar nyårsaftonsfirande!! Har ni några "nyårslöften" ?? kommernterar gärna så ska jag berätta mer om det nästa gång..

Kram




Kommentarer
Postat av: Anonym

tänka efter före vissa beslut :)

fortsätta fundera på vem man är vad man vill

och såklart förbättra sin underbara mage ;)

2010-12-29 @ 20:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0